EU17

EU17, 9-10. november! I tillegg til generell informasjon kommer det bilder og korte artikler fortløpende igjennom konferansen. Se forsiden og vår helt nye YouTube-kanal! Kick off!

HLF søker hjelp til hørselstesting

Til audiografer og audiografstudenter                                                             

Hjelp oss å hjelpe!

I forbindelse med HLF (Hørselshemmedes Landsforbund) sitt Landsmøte i Molde 2015 skal HLF sentralt i samarbeid med enkelte av lokallagene gjennomføre en hørselsturne i forbindelse med vår kampanje «Hvert øre teller». Turneen går fra Oslo til Molde og innebærer å være synlige med stands på sentrale steder der vi også tilbyr gratis hørselstest til publikum. Vi trenger audiografer eller audiografstudenter som kunne tenke seg å stille opp for en god sak. Innsatsen innebærer å teste hørselen til publikum og rådgivning.

Vi tilbyr 200,- kr per time og dekker reiseutgifter. Helst ønsker vi to audiografer på hver stand som kan supplere og avløse hverandre.

De aktuelle datoene er:

Onsdag 27. mai i Oslo, Oslo City

Torsdag 28. mai i Sandvika Storsenter

Fredag 29. mai i Ski Storsenter

Mandag 1. juni i Strømmen Storsenter

Lørdag 6. juni i Hamar

Mandag 8. juni i Lillehammer

Tirsdag 9. juni i Vinstra

Onsdag 10. juni i Åndalsnes

Torsdag 11. juni i Ålesund

Fredag 12. juni i Molde

Lørdag 13. juni i Molde

 

Tidspunkt for stand og hørselstesting alle dagene er i utgangspunktet 6 timer fra kl. 12-18, men vil kunne justeres om nødvendig.

 

Vi trenger også to audiografer til hørselstesting på vår stand på Landsskytterstevnet 2015 i Lesja fra og med fredag 31.07 – til og med mandag 03.08. Her vil vi teste fra kl 10- 17 og vi tilbyr 200,- kr timen og å dekker eventuelle reise og overnattingskostnader.

Vennligst gi beskjed til nina@hlf.no  eller på telefon 22 63 99 45 ved interesse.

Hilsen,

Nina Øieren og Chris Lyngaas i markedsavdelingen i HLF (Hørselshemmedes Landsforbund).